Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie vindt gewonde man in Terneuzen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 20-05-2023, 16.46 uur
Politie vindt gewonde man in Terneuzen, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Politiemensen hebben zaterdagmorgenvroeg op de Van Steenbergenlaan in Terneuzen een gewonde man aangetroffen. Ze vonden de man op aanwijzing van een getuige die de politiemeldkamer had gebeld De politie doet onderzoek naar dit voorval.

Zaterdagochtend rond 05.40 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een gewonde man in de bosschages van de Van Steenbergenlaan zou liggen. Agenten troffen het slachtoffer, een 43-jarige man uit Terneuzen, liggend aan op het voetpad dat vanaf de Van Steenbergenlaan, via de Emmalaan, naar de Doctor Buijzestraat loopt. De man was gewond en kon niet vertellen wat hem was overkomen. De agenten lieten een ambulance naar de vindplek komen, die de man meenam naar een ziekenhuis. Terwijl ambulancepersoneel zich over de gewonde man ontfermde, gingen de agenten verder met hun onderzoek. Ze vonden op meerdere plaatsen in de omgeving bloed. De agenten hielden een buurtonderzoek en hebben ook gekeken of er camera’s in de buurt hingen.

Het is nog onbekend wat de man precies is overkomen. Ook is onbekend hoe lang de man al in de Van Steenbergenlaan lag. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren