Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijdster gewond bij botsing met auto in Hulst

Toegevoegd: 20-05-2023, 18.12 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een Belgische motorrijdster is zaterdag aan het einde van de middag geraakt toen zij in botsing kwam met een personenauto. Dat gebeurde in Hulst.

Het slachtoffer reed rond 16.25 uur samen met twee mannelijke motorrijders over de Havendijk - Parallelweg West toen een personenauto vanaf de N290 de Havendijk opdraaide. Een botsing kon niet meer worden voorkomen en de vrouw belandde met haar motor op de grond. Eén van de mannelijke motorrijders kon nog net uitwijken, de derde motorrijder reed al iets vooruit en is teruggekeerd om hulp te verlenen.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw had beenletsel. Politieagenten hebben van de betrokkenen verklaringen opgenomen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor opgehaald. De weg was ter plekke tijdelijk afgesloten.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nicole degens (25-5-2023 om 12:38)
Hebde gy al moto gereden?? Moet ge ogen op je gat hebben,en dan nog ryden ze JE VAN DE BAAN! MAAR ALTYD DE SCHULD AAN DE MOTOS GEVEN...............JAMMER
Kees (20-5-2023 om 21:46)
Valt mee als ik hoor op de wegen achter verbaasd me het dat er niet meer ongelukken zijn gebeurd. Lijken wel losgeslagen koeien die voor eerst los mogen gaan
Cookie-instellingen beheren