Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinen door aanrijding bij ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 08-06-2023, 16.28 uur - Update: 08-06-2023, 16.55 uur
Een vrachtwagen kwam in botsing met een passagierstrein.
Een vrachtwagen kwam in botsing met een passagierstrein.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De komende uren rijden er geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg. Dit vanwege een aanrijding op het spoor ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke.


De aanrijding op de spoorlijn Roosendaal-Vlissingen gebeurde kort voor 16.00 uur bij de overgang Noordweegseweg. Er zou sprake zijn van een vrachtwagen die in botsing is gekomen met een passagierstrein. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.

Na de melding werd direct onder meer de brandweer opgeroepen maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en valt de omvang van het incident mee. Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) is de verstoring naar verwachting rond 20.30 uur voorbij.

Later meer


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren