Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke files door ongeval N57 Middelburg

Toegevoegd: 10-06-2023, 15.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een eenzijdig ongeval zorgt momenteel voor flink wat verkeershinder op de Havenpoortweg (N57). Het ongeluk gebeurde zaterdag halverwege de middag ter hoogte van Middelburg. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. 


Vlakbij de rotonde bij de P.A. Bouwensestraat belandde rond 15.20 uur een Duitse personenauto in een sloot. Direct na de melding stuurde de alarmcentrale flink wat hulpverleners ter plekke. Naast politiewagens en een ambulance werden namelijk ook verschillende brandweerploegen opgeroepen. Er werden ook duikers gealarmeerd maar die bleken niet nodig te zijn. De brandweerlieden van Serooskerke hebben de inzittenden uit het voertuig geholpen.

Bij het ongeluk, bleek na controle door de ambulancedienst, niemand gewond te zijn geraakt. Deze is door brandweerlieden uit het voertuig geholpen en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst. Voor zover bekend raakte de persoon niet ernstig gewond. Het ongeluk zorgt intussen voor flink wat verkeershinder. Verkeer kan vanaf Middelburg niet richting Vrouwenpolder rijden maar moet afslaan bij de rotonde Prooijenspark. Andersom rijdt het verkeer wel maar er staat wel een flinke file.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren