Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig bedrijfsongeluk Stationsweg Kruiningen

Toegevoegd: 14-06-2023, 13.38 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een fabriek aan de Stationsweg in Kruiningen is woensdag aan het begin van de middag iemand bekneld komen te zitten. Na ongeveer anderhalf uur is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer kwam rond 12.45 uur vast te zitten met zijn beide benen. De brandweer werd direct gevraagd om hulp te verlenen. Volgens de Veiligheidsregio was er sprake van een complexe situatie, onder meer omdat het bedrijfsongeluk zich bovenin de fabriek heeft afgespeeld en er weinig werkruimte is.

"Vanwege de verwachte duur van de inzet in combinatie met de temperatuur in de fabriek heeft de officier van dienst opgeschaald, zodat er meer manschappen beschikbaar zijn", zo laat de VRZ weten. Naast de ambulancedienst is ook een traumahelikopter ter plekke. Omstreeks 14.00 uur was het slachtoffer bevrijd uit zijn benarde situatie en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een medische check is het slachtoffer naar de traumahelikopter gebracht. Deze steeg omstreeks 14.25 uur op.  De arbeidsinspectie zal dit incident gaan onderzoeken, laat de woordvoerder van de politie weten


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (14-6-2023 om 22:21)
Nogmaals veiligheid gaat voor down time, betreffende persoon hoop dat het mee mag vallen in elk geval sterkte en beterschap!!!
Ik (14-6-2023 om 21:03)
@C. De Groot: En aan het feit dat meer dan 90% van de bedrijfsongevallen veroorzaakt wordt door werknemers die de veiligheidsregels niet opvolgen leg je voor je gemak maar even naast je neer in je hetze tegen fritesfabrieken? Waarmee ik niet bedoel dat dit hier de oorzaak is. Daar gaat de arbeidsinspectie over en niet C de Groot of ik.
klaar (14-6-2023 om 20:02)
@ c. de groot , helemaal gelijk, eerst veilig . en dan een patatje,,, from Zeeuws -Vlaanderne
C. De Groot (14-6-2023 om 18:56)
@Ik beste, ik weet waar ik over praat en hoef hier geen punt te maken. De feiten zijn helaas anders en laten dit ook zien. Nogmaals triest voor de betreffende
Harry (14-6-2023 om 18:05)
Helemaal .ee eens meneer de Groot (downtime) min houden. Dat gaat voor veiligheid!!!
Ik (14-6-2023 om 16:24)
@ C. de Groot: Als je daar echt gewerkt zou hebben dan weet je dat veiligheid het allerbelangrijkste is voor een bedrijf. Geen dingen verzinnen om je punt te maken ajb.
Cookie-instellingen beheren