Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

4 personen aangehouden door DSI in Sas van Gent

Toegevoegd: 16-06-2023, 00.13 uur
Door: Eugène Harthoorn

 SAS VAN GENT - Leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) hebben vanavond meerdere mensen aangehouden op een schip aan de Westkade (N252) in Sas van Gent. Dit naar aanleiding van een melding van vuurwapens.


Volgens de politie werd er vanavond melding gedaan dat er meerdere personen met vuuwapens aanwezig waren op een schip aan de Westkade (N252) in Sas van Gent. Hierop heeft de politie meerdere eenheden waaronder leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) ter plekke gestuurd. 

De politie heeft vervolgens vier personen aangehouden op verdenking van het hebben van vuurwapens. De politie doet op dit moment onderzoek. Hierom wordt onder andere het schip doorzocht op de mogelijke aanwezigheid van vuurwapens. De politie doet morgen verdere medelingen over dit incident.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (16-6-2023 om 08:44)
Staan we een keer in het nieuws is het negatief. Heel jammer want als gewezen stadse heb ik het hier erg naar mijn zin
Cookie-instellingen beheren