Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Twee keer meer dan 50 km te hard

Toegevoegd: 18-05-2007, 11.34 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE (S) - De politie heeft woensdag en donder- dag de rijbewijzen ingenomen van twee personen die het niet zo nauw namen met de maximumsnelheid.

Woensdagavond werd omstreeks 21.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Op de Delingsdijk te Serooskerke (S) werd haar snelheid geklokt op 131 km waar ter plaatse echter 80 km toegestaan. De automobiliste werd aan de kant gezet waarna haar rijbewijs werd ingevorderd.

Donderdagmorgen rond 09.00 uur werd op de A58 bij Rilland een 38-jarige automobilist betrapt op te hard rijden. Hij passeerde de laser met een snelheid van 177 km in plaats van de 120 km die ter plaatste is toegestaan. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren