Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon omgekomen bij aanrijding N62 Westdorpe

Toegevoegd: 03-07-2023, 10.31 uur - Update: 03-07-2023, 11.25 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Bij een aanrijding op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is maandagochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Volgens de politie werd rond 10.00 uur een persoon aangereden door een vrachtwagen. Er werd nog medische hulp opgeroepen maar het slachtoffer is ter plekke overleden. De opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen is dan ook niet meer ter plaatse gekomen.

De N62 is afgesloten voor nader onderzoek naar de toedracht van het noodlottige incident. Een politiewoordvoerder laat weten dat specialisten van de Forensische Opsporing onderzoek doen omdat de toedracht van het ongeval nog onduidelijk is en dat met verschillende scenario's rekening wordt gehouden.

De politie gaat er vanuit dat de weg mogelijk langdurig afgesloten zal blijven. De provincie Zeeland laat weten dat een omleidingsroute is ingesteld via de route U61 (N683, N252, brug Sas van Gent).

Later meer

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (3-7-2023 om 19:39)
heel heel veel sterkte voor de chauffeur. Dit blijft je altijd bij. Hopelijk krijgt de chauffeur genoeg hulp van de hulp instanties nu maar zeker ook in de toekomst als hij weer in kracht gevonden heeft om achter het stuur te gaan. Natuurlijk ook heel veel sterkte voor de familie, vrienden en bekenden van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren