Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woensdagmorgen code geel vanwege stormachtig weer

Toegevoegd: 04-07-2023, 15.21 uur
Woensdagmorgen code geel vanwege stormachtig weer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De meteorologen van het KNMI hebben voor woensdagmorgen code geel afgegeven voor het hele land. Er worden zware windstoten en plaatselijk veel regen verwacht.


Vanaf het einde van de nacht zijn er langs zuidwestkust zware windstoten mogelijk van 75-90 km/uur. Het gebied met zware windstoten verplaatst zich in de loop van de ochtend noordoostwaarts over Nederland, ook elders kunnen dus zware windstoten voorkomen van 75-90 km, plaatselijk 90-100 km/uur.

Behalve de wind valt vanaf komende nacht tot en met het begin van woensdagmiddag veel regen, vooral in het noordwesten plaatselijk meer dan 50 mm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cce (5-7-2023 om 20:12)
@Oud Zeeuw: heeft u het journaal gezien?
Emergo (5-7-2023 om 15:29)
Zeg dat maar tegen de familie van de vrouw die vandaag is omgekomen door een door de storm gevelde boom.
Ad Jonkers (4-7-2023 om 19:06)
@Oud Zeeuw Het schijnt inderdaad tegenwoordig gemeengoed te zijn om maar direct code geel of oranje af te geven. Worden die weerexperts per code betaald of zo?
Oud Zeeuw (4-7-2023 om 16:59)
Het zal wel weer loslopen, zoals altijd.
Cookie-instellingen beheren