Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt voor kinderreanimatie in Goes

Toegevoegd: 05-07-2023, 15.06 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Woensdagmiddag landde aan de Ringbaan West in Goes een traumahelikopter voor een kinderreanimatie. Helaas heeft de hulp aan het patiëntje niet mogen baten, zo bevestigt de politie.

Omstreeks 12.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de reanimatie aan het Gerbrandyhof in Goes. De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. De toegesnelde medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het patiëntje ontfermd. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team aan boord landde iets na 13.00 uur langs de Ringbaan West.

Het Mobiel Medisch Team werd door de politie naar de woning aan het Gebrandyhof gebracht. Daar hebben de trauma-arts en de trauma-verpleegkundige zich bij de ambulancemedewerkers gevoegd. Volgens de politie heeft de hulp aan het patiëntje niet mogen baten. Omstreeks 14.50 uur ging de traumahelikopter weer retour naar Rotterdam.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian Hofman (5-7-2023 om 22:09)
Heel veel sterkte voor ouders familie en vrienden rust zacht kindje dat ik niet ken
Robert (5-7-2023 om 17:30)
Verschrikkelijk! Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen.
Addie Floresse (5-7-2023 om 17:10)
Triest, sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners
een Moeder (5-7-2023 om 16:16)
Wat een verschriklyk nieuws . GEcondoleerd fam en vrienden en voor alle hulpverleenders Veel kracht en sterkte en zeker voor de fam ook.Mn hart huilt.
François (5-7-2023 om 16:00)
Pfff wat heftig, sterkte aan allen en voornamelijk de nabestaanden. Een kind verliezen is wel 1 van de ergste dingen die je mee kunt maken.
Walter (5-7-2023 om 15:45)
heel veel sterkte voor de ouders
Cookie-instellingen beheren