Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 23 km

Politieonderzoek naar overlijden kind in Goes

Toegevoegd: 05-07-2023, 19.31 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Forensisch onderzoekers doen al urenlang onderzoek in de woning in Goes waar eerder vandaag een kind kwam te overlijden. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.


Omstreeks 12.40 uur werden de hulpdiensten naar het Gerbrandyhof in Goes gestuurd nadat melding was gemaakt van een kinderreanimatie. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om de ambulancemedewerkers te assisteren. Eerder vandaag bevestigde de politie al dat alle inspanningen helaas niet mochten baten.

Als bij een onverwacht overlijden van een kind niet automatisch uitgegaan kan worden van een natuurlijk overlijden, wordt nader onderzoek gedaan. In Goes werd het onderzoek uitgevoerd door een team van meerdere rechercheurs. Zij betraden de woning gehuld in witte overalls en hebben de situatie ook met behulp van 3D-apparatuur in beeld gebracht.

Volgens een woordvoerder van de politie lijkt er in Goes sprake te zijn geweest van een medische noodsituatie maar het onderzoek loopt nog. Zodoende kan nog geen definitief uitsluitsel worden gegeven. Vooralsnog wordt echter niet uitgegaan van een misdrijf, zo laat de politie desgevraagd weten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (6-7-2023 om 08:09)
Heel veel sterkte gewenst voor allen die ermee te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren