Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Meisje (11) vermist in Goes

Toegevoegd: 08-07-2023, 22.13 uur
Meisje (11) vermist in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is in Goes op zoek naar een meisje van 11 jaar oud. Ze rijdt op een mountainbike. De politie vraagt om met tips over de mogelijke verblijfplaats van het meisje te bellen naar 112.


Het 11-jarige kind is vermist in de omgeving van de Joost de Moorstraat in Goes. Het meisje heeft een lichte huidskleur en heeft blond haar. De vermiste heeft een tenger postuur van 1.61 meter lang.

Op het moment van de vermissing droeg het kind een blauw tenue van PSG Mbappe. Ze is vertrokken op een groen/witte mountainbike. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van dit meisje kan gebeld worden naar het alarmnummer 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (9-7-2023 om 11:51)
Ja inderdaad wat verschrikkelijk voor deze ouders hopelijk hebben ze al haar gevonden anders een amber Allert laat iets weten aan een iedereen hierin het Zeeuwse ook via Facebook desnoods...
nn (8-7-2023 om 23:46)
ik hoop dat ze terecht komt. sterkte voor de ouders er worden wel veel personen vermist de laastste tijd
Cookie-instellingen beheren