Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Overleden surfer is 53-jarige man uit Breda, doodsoorzaak ongeval

Toegevoegd: 16-07-2023, 20.20 uur
De man is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.
De man is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – De surfer die zondagmiddag levenloos werd aangetroffen in het Grevelingenmeer bij Bruinisse is een 53-jarige man uit Breda.


De KNRM van Ouddorp werd omstreeks 13.30 uur ingezet voor de berging van het lichaam dat in het Grevelingenmeer bij Bruinisse was aangetroffen. De bemanning van de reddingsboot bracht het slachtoffer naar de kant. De politie kwam ook ter plaatse met een politiehelikopter.

De politie heeft enige tijd onderzoek gedaan naar de identiteit van de dode man. Daarnaast werd de toedracht van het overlijden onderzocht. De politie liet in de loop van de avond weten dat het onderzoek is afgerond en dat is gebleken dat de overleden man een 53-jarige man uit Breda is door een noodlottig ongeval op het water om het leven gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (17-7-2023 om 01:20)
Sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren