Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval met fietser Middelburg

Toegevoegd: 19-07-2023, 18.51 uur
De fietser werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Brigdamseweg in Middelburg is op woensdag een fietser gewond geraakt. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Omstreeks 16.30 uur werd er melding gemaakt van het ongeval op de kruising van de Brigdamseweg met de Willen Arondeusstraat. Door onbekende oorzaak raakte een fietser ernstig gewond. Voor het ongeval werden meerdere ambulances opgeroepen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd ingeschakeld maar deze kon boven Schouwen-Duiveland omkeren.

Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de exacte toedracht van het ongeval kon de politie nog geen uitspraken doen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (21-7-2023 om 15:39)
@Thijs Hang jij altijd dit soort verhalen op zonder dat je ook maar in de buurt van het ongeval bent geweest. stop eens met dat gespeculeer en gezwam.
Thijs (20-7-2023 om 13:16)
"Over de exacte toedracht van het ongeval kon de politie nog geen uitspraken doen." Was zeker weer zo'n levensgevaarlijke elektrische fiets met iemand daarop die de capaciteit niet meer heeft om daarop te fietsen omdat het allemaal te snel gaat. Mensen hebben vaak praatjes over opgevoerde scooters, maar deze opgevoerde fietsen vallen in dezelfde categorie en zijn wellicht nog erger. Milieutechnisch gezien zijn het ook nog eens ondingen. Je had iets milieuvriendelijks en je maakt daar vervolgens een vervuilend monster van omdat veel mensen te lui zijn (!) om te bewegen. Laat ze de snelheid van die fietsen maar beperken tot maximaal 15km/h. Wil je harder, dan zal je zelf wat harder je best moeten doen en voor bejaarden is dat snel genoeg.
Cookie-instellingen beheren