Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor auto te water N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 19-07-2023, 22.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - Meerdere hulpdiensten zijn woensdagavond ingezet voor een melding van een auto te water op de N57 ter hoogte van Burgh-Haamstede. Er is tot op heden nog geen voertuig aangetroffen.


De hulpdiensten, waaronder de KNRM en een traumahelikopter, werden omstreeks 21.35 uur met spoed ter plaatse gestuurd. Volgens Veiligheidsregio Zeeland had een voorbijganger het dak van een auto in het water waargenomen en alarm geslagen.

De KNRM en de helikopter van de Kustwacht hebben  in de omgeving van de Oosterscheldekering een zoekslag gemaakt. De brandweer is uitgerukt met twee waterongevallenwagens, een tankautospuit en een redvoertuig. Daarnaast is er ook een strandambulance van de brandweer op het strand aanwezig geweest. Naast de zoektocht op het water werd er ondere ook gekeken naar camerabeelden van het Topshuis. 

De veiligheidsregio heeft omstreeks 22.45 uur gemeld dat de zoektocht vanaf landt werd afgeschaald. Een kwartier later hebben alle hulpdiensten de actie volledig gestaakt en zijn retour gegaan. Er is vooralsnog geen voertuig aangetroffen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren