Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt man aan voor bedreiging met vuurwapen in Vlissingen

Toegevoegd: 22-07-2023, 12.50 uur
AT houdt man aan voor bedreiging met vuurwapen in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdagavond in Vlissingen een 32-jarige man aangehouden. Hij had eerder op de dag een 24-jarige kamerbewoner bedreigd met een vuurwapen.


De aanhouding vond omstreeks 21.00 uur plaats op de Torenstraat in Vlissingen. De verdachte zou eerder op de dag op de Scheldestraat een kamerbewoner hebben bedreigd en hem in het gezicht hebben geslagen. Daarnaast heeft hij de toegangsdeur van het pand vernield. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De reden van het conflict is voor de politie nog  niet duidelijk.

De recherche is nog op zoek naar het vuurwapen. Tips hierover kunnen gemeld worden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (23-7-2023 om 11:08)
Deze rat is bekend als veelpleger en leeft als vrij man in de samenleving, hoe krom wil je het nog hebben??? Het wordt de hoogste tijd dat er eens opvoedingskampen uit de grond gestampt worden met een keihard regime, dat is de enige manier om dit uitschot te corrigeren. In het Sloegebied is nog ruimte genoeg.
Een Zeeuw (23-7-2023 om 09:25)
Ja klopt helemaal @Vlissinger alleen helaas wel van onze belasting centen...
Jo de Koeck (22-7-2023 om 19:51)
Zulke wereldverbeteraars zouden ze met naam en foto moeten publiceren zodat een ander dit figuur kan herkennen, nu is en blijft het de grote onbekende die zo weer bij een ander zijn gang kan gaan, want die loopt zeer binnenkort weer un Vlissingen rond.
Vlissinger (22-7-2023 om 16:03)
Hoogstwaarschijnlijk weer zo'n laffe narcist die kritiek kreeg en kritiek kunnen deze zielepoten niet mee omgaan, want ze liegen zichzelf elke dag voor dat ze de beste van de wereld zijn. En met een wapen voelt zo'n gekke kleuter zich dan een machtige vent. Macht hebben is het enigste waar hun bekrompen leventje (belevingswereld) om draait. Prima werk dus van de politie en het AT. Die is weer even terug in de echte realiteit geholpen.
Ewa (22-7-2023 om 15:06)
Met alle respect @Ad daar gaat geen AT voor langskomen zou wat zijn zal meer in de sfeer met losse handjes, wapens of genotsmiddelen te maken hebben of alle genoemde feite kan ook;)
Ad Jonkers (22-7-2023 om 13:05)
"De reden voor het conflict is nog niet bekend". Waarschijnlijk had het slachtoffer last van zweetvoeten.......
Cookie-instellingen beheren