Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig letsel bij ongeval Wemeldingse Zandweg (N671) Wemeldinge

Toegevoegd: 23-07-2023, 19.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE - Op de Wemeldingse Zandweg (N671) bij Wemeldinge raakte één persoon ernstig gewond. Bij het ongeval belandde een auto ondersteboven in een sloot.

Omstreeks 18.15 uur werd er melding gemaakt van het ongeval op de Wemeldingse Zandweg (N671). Hierbij was één voertuig op zijn kop tot stilstand gekomen in een sloot. Voor het ongeval werden de brandweerlieden van Kruiningen en Wemeldinge ter plaatse gestuurd. Naast twee ambulances werd ook de Amsterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer is door de brandweerlieden uit het kleine voertuig bevrijdt en vervolgens overgedragen aan het ambulancepersoneel. Nadat de vrouw gestabiliseerd was door de hulpdiensten is zij met spoed naar Rilland gebracht, waar de opgeroepen traumahelikopter de ambulances opwachten.

De Wemeldingse Zandweg is voor alle verkeer afgesloten vanwege mogelijk politieonderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren