Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon belandt onderaan dijk na onwelwording in Tholen

Toegevoegd: 27-07-2023, 00.34 uur
Het slachtoffer belandde na een onwelwording onderaan de dijk.
Het slachtoffer belandde na een onwelwording onderaan de dijk.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De brandweerlieden van Tholen zijn woensdagavond ingezet om te assisteren bij een eenzijdig ongeval in het buitengebied van Tholen.


De brandweerlieden werden omstreeks 18.20 uur opgeroepen om de politie te assisteren bij het ongeval. Er bleek aan de Oud Vossemeersedijk een fietser onwel te zijn geworden. Hierdoor was het slachtoffer onderaan de dijk beland.

De brandweerlieden hebben het slachtoffer met een vacuümmatras naar boven getild en het slachtoffer overgedragen aan de aanwezige ambulancemedewerkers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten Kroket (27-7-2023 om 16:38)
@Jos Mannen. Het zal.een ander soort vacuümmatras zijn dan die u bedoeld. Er zijn meerdere varianten van en ik bezit er één die vaak wordt gebruikt om Algerijnen mee tot rust te brengen wanneer deze slecht hebben gegeten. Ook is dit matras erg aardig voor buurvrouw Joke.
fietser (27-7-2023 om 12:43)
Met de brancard zal het niet mogelijk geweest zijn denk je niet Jos Mannen!? Een vacuümmatras is een matras die wordt gebruikt in de hulpverlening voor veilig transport van patiënten met bijvoorbeeld een gebroken bekken of ander ... wel heel iets anders dan U geboeld.
Jos Mannen (27-7-2023 om 09:51)
Toch een beetje raar bericht. Een vacuümmatras wordt normaal gesproken gebruikt bij incontinentie om je plaswekker te beschermen tegen vocht, dus hoe je hier een persoon mee uit de sloot kunt trekken is voor mij een raadsel.
Cookie-instellingen beheren