Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Kloetinge

Toegevoegd: 28-07-2023, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Een traumahelikopter is vanochtend in Kloetinge geland vanwege een medische noodsituatie in een woning aldaar. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht.

Het Rotterdamse traumateam werd rond 10.20 uur opgeroepen nadat eerder al twee ambulanceteams naar een adres aan de Koningin Julianastraat waren gestuurd. De helikopter landde omstreeks 10.40 uur bij de kruising van de Zomerweg en de ‘s-Heer Elsdorpweg.

Nadat de arts en de verpleegkundige van de traumahelikopter zich bij het ambulancepersoneel hadden gevoegd, werd de patiënt rond 11.00 uur met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Bij het landen en opstijgen bij het Adrz stond de brandweer stand-by.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren