Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet bij Beethovenhof Terneuzen

Toegevoegd: 02-08-2023, 12.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Meerdere hulpdiensten zijn woensdagmorgen ingezet voor een medische noodsituatie in Terneuzen. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. 

De hulpdiensten werden omstreeks 11.05 uur opgeroepen voor het incident in een woning aan het Beethovenhof. De brandweer van Terneuzen kwam met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse. Naast de brandweer werden er een ambulance en meerdere eenheden van de politie ingezet. Vanwege de aard van het incident werd ook de traumahelikopter Lifeliner 2 vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde op een nabijgelegen grasveld.

De hulpverleners hebben zich ontfermd over de patiënt. Hoe het met de patiënt gaat is niet bekend. Kort na 12.00 uur steeg de traumahelikopter weer op.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren