Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumateam assisteert in Westkapelle

Toegevoegd: 02-08-2023, 20.02 uur - Update: 02-08-2023, 21.06 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Een traumahelikopter is woensdagavond geland in Westkapelle naar aanleiding van een medische noodsituatie op een vakantiepark aldaar.

De ambulancedienst werd rond 18.40 uur met spoed naar de Duinweg gestuurd. Na een minuut of vijf werd ook het Rotterdamse traumateam ter plekke gevraagd. Dit landde rond 19.20 uur op een parkeerplaats bij de kruising van de Hogelichtweg en de Joossesweg.

De politie assisteerde bij het incident en bracht de trauma-arts en -verpleegkundige van en naar de helikopter. Het traumateam keerde rond 19.35 uur weer terug naar Rotterdam. De ambulancedienst heeft de patiënt overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren