Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij ziekenhuis Goes

Toegevoegd: 02-08-2023, 21.32 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op het helikopterplatform achter het Adrz in Goes is woensdagavond een traumahelikopter geland. Vervolgens is een patiëntje per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De traumahelikopter werd rond 20.20 uur opgeroepen en landde zo'n 25 minuten later bij het ziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg. Omstreeks 21.25 uur vertrok de helikopter met het kindje naar Rotterdam. Tijdens het landen en opstijgen stond de brandweer van 's-Gravenpolder volgens procedure stand-by.

Eerder op de avond werd de traumahelikopter al ingezet bij een medische noodsituatie op een vakantiepark aan de Duinweg in Westkapelle. Daarna kreeg het team een oproep voor een incident in Kwadendamme maar hier bleek de inzet niet nodig.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (5-8-2023 om 11:37)
Standaard, voorschrift, om brandweer stand-by te hebben bij een helikopter landing.
HLO (3-8-2023 om 20:55)
@Jan Bel het ziekenhuis of de VRZ op en vraag het even na. Doe daarna even verslag hier dan weet iedereen het gelijk! (Deze vraag wordt namelijk onder elke post van helilanding gesteld)
jan (3-8-2023 om 07:12)
Heel bijzonder dit. Wat moet de brandweer daarbij staan kijken?
Cookie-instellingen beheren