Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oudere man ernstig gewond bij tuinwerkzaamheden Kamperland

Toegevoegd: 04-08-2023, 16.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – Een oudere man is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval bij tuinwerkzaamheden. Meerdere hulpdiensten werden ingezet om de gewonde te helpen.

De man raakte volgens een woordvoerder van de politie omstreeks 14.35 uur ernstig gewond bij het wegbranden van onkruid. De man zou zich per ongeluk in brand hebben gestoken. Een first responderteam van de brandweer van Kamperland en een ambulance werden met spoed gestuurd naar de Jacobadijk. Al vrij snel werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. De Rotterdamse traumahelikopter landde rond 15.10 uur op een weiland naast de boerderij waar het ongeluk plaatsvond.

De ambulancemedewerkers en de medewerkers van de traumahelikopter hebben de oudere man behandeld en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (5-8-2023 om 10:47)
Rare opmerking Kees. Ik vraag me af waarom er nadrukkelik genoemd moet worden dat het een oudere man betreft. Ook jongere mensen overkomt dit. Er is al zo weinig respect meer over voor oudere mensen, alsof ze allemaal niet goed meer bij hun hoofd zijn en dit bericht zou voor vele mensen de aanleiding kunnen zijn om te zeggen, zie je wel die ouwetjes weer. Ik wens meneer veel sterkte . Ook voor alle mensen die erbij betrokken zijn.
Kees (4-8-2023 om 22:00)
Het onkruid branden is ook niks.. gemak zuchtig...
Cookie-instellingen beheren