Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Bathseweg Rilland

Toegevoegd: 05-08-2023, 15.21 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Bij een ongeval in Rilland is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.10 uur aan de Bathseweg bij Rilland. Naast een ambulance en twee politie-eenheden werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team werd ter hoogte van Goerree-Overflakkee gecanceld.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd en vervolgens de gewonde naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (7-8-2023 om 22:49)
Misschien een idee om maar eens te bekijken of ze daar een soort EHBO kunnen plaatsen en anders de tent sluiten! De ambulance en lifeliner gaan er veel te vaak naartoe.. raar dat deze roekloze sport nog uitgeoefend mag worden!
klaar (5-8-2023 om 16:36)
lijkt wel op iets met 2 wielers , lang geleden ......
Cookie-instellingen beheren