Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewonde bij kop-staartbotsing Postweg Poortvliet

Toegevoegd: 05-08-2023, 21.17 uur
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET – Bij een botsing op de Postweg bij Poortvliet is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. Twee voertuigen raakten beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.05 uur ter hoogte van de kruising met de Snabbeweg. Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto achterop een Belgische voorligger. Door de klap kwam één van de voertuigen overdwars op de weg te staan. Twee motoragenten en een ambulanceteam kwamen ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben de betrokkenen onderzocht. Eén van hen is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ten tijde van het afhandelen van het ongeval de weg afgezet. Beide voertuigen zijn afgesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-8-2023 om 22:26)
Tesla's zijn berucht om "phantom" remmen, oftewel zonder reden ineens hard remmen. Als je de pech hebt dat je daar achter rijdt dan is de kans groot dat je er bovenop klapt, ook al is er dan verder helemaal niets aan de hand....
Cookie-instellingen beheren