Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vlissinger dreigt met mes in Apenheul Apeldoorn

Toegevoegd: 11-08-2023, 17.00 uur
Vlissinger dreigt met mes in Apenheul Apeldoorn
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

APELDOORN - Een 28-jarige man uit Vlissingen is donderdag aan het einde van de middag in de Apenheul in Apeldoorn aangehouden nadat hij met een flink mes zou hebben gedreigd. Niemand raakte gewond.


Nadat rond 16.15 uur melding was gemaakt over de man, gingen meerdere politie-eenheden op pad. Dankzij aanwijzigingen van medewerkers van het dierenpark kon de man al snel worden aangehouden. De Vlissinger had een kind bij zich. Dit is overgedragen aan het eigen zorgkader. Het mes waarover werd gesproken, werd door de opgeroepen agenten in het park aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen.

Volgens de politie doet de persoon die door de Vlissinger zou zijn bedreigd vanmiddag aangifte. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de aanleiding van het incident. Vanmiddag wordt bepaald of de verdachte in verzekering wordt gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (13-8-2023 om 11:06)
@Een Zeeuw, volgens u kunnen ze in Vlis dit alleen oplossen met wapens en wonen er alleen paupers. Heb zo'n vermoeden dat u niet onder 1 steen maar onder meerdere stenen leeft. Zou eens proberen begrijpend de media te volgen dan zou u weten dat in de andere stadjes van Zeeland dit ook schering en inslag is.
Drica (13-8-2023 om 08:35)
jammer van deze onzekere generatie die verslingerd is aan messen die uit voorzorg bewust worden meegenomen om te dreigen of te steken/snijden. Stoer zijn zij die families in diepe rouw dompelen.
Loesoe (12-8-2023 om 10:40)
Kunnen mensen zich echt niet gedragen...note bene je kind er bij. Had die bij de daad zich niet kunnen beheersen.
Ik (12-8-2023 om 08:18)
Hij is bang van apen. Misschien als een aap bij hem zou komen zitten dat hij het zou slachten,de lafaard. Hij zou niet meer bij z,n kind in de buurt mogen komen, dit is het slechtste wat een kind kan meemaken met zo'n vader. Of kind uit huis plaatsen.
een Moeder (11-8-2023 om 22:33)
WAt ga je met een mes naar de apenheul doen ???? Blyf dan thuis .
Een Zeeuw (11-8-2023 om 22:06)
Inderdaad @Aannaame schijnbaar kunnen ze in Vlis niks anders dan dit alleen met wapens oplossen stelletje paupers!!!
Cookie-instellingen beheren