Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding duiker vermist Wemeldinge blijkt loos alarm

Toegevoegd: 12-08-2023, 21.59 uur
Melding duiker vermist Wemeldinge blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Verschillende hulpverleners zijn zaterdag aan het einde van de middag opgeroepen nadat melding waa gemaakt van een mogelijk in problemen geraakte duiker.

Rond 17.50 uur werd gemeld dat een duiker werd vermist in de Oosterschelde. Hierop werden onder meer verschillende duikploegen van de brandweer opgeroepen.

Al snel kwam het bericht dat van een vermissing geen sprake was. Hierop werd de inzet van de hulpdiensten geannuleerd, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (13-8-2023 om 18:15)
Er zijn zat organisaties dit dit hanteren hoor. Jij hebt ook geleerd om niet te hard te rijden en dat doe je vast ook echt noooit..
J.Huizinga (13-8-2023 om 07:31)
Waarom wordt er geen registratie meld systeem gebruikt ? Bij in het water gaan inschrijven , bij uit het water gaan uitschrijven of aan en af melden. Dit zou een hoop ellende voorkomen.
Cookie-instellingen beheren