Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Douane vindt 16 miljoen euro aan cocaïne in haven Vlissingen

Toegevoegd: 15-08-2023, 16.54 uur
Team Bijzondere Bijstand heeft de drugs afgevoerd.
Team Bijzondere Bijstand heeft de drugs afgevoerd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Bij de douaneactie in Nieuwdorp is vanmiddag ruim 540 kilo drugs in beslag genomen. Het bijstandteam werd ingezet.


De douaniers kwamen in de loop van de dag bij een reguliere controle de 542 kg cocaïne tegen bij het bedrijf in de haven van Vlissingen. De politie en Koninklijke Marechaussee assisteerden de Douane bij deze actie.

Het team bijzondere bijstand is ter plaatse gekomen om de drugs af te voeren. De drugs met een totaalwaarde van 16 miljoen euro is vernietigd. De Douane laat weten dat het bedrijf waar de drugs gevonden is, niet betrokken is bij de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ind (15-8-2023 om 21:48)
Helemaal gelijk @Ad scherpe opmerking hoor wellicht ook nog een paar kokosnoten valt wel op dat bedrijven waar het gevonden werd nooit iets met dit soort gespuis te maken heeft beetje te toevallig of te wel mooi om waar te zijn oftewel het bekende kat&muisspel!;)
klaar (15-8-2023 om 19:52)
waauuuw super actie, gelukkig kan in Rotterdam alles , beetje aanslag plegen ( gemiddeld 9 x p week )Dankzij het bier verbod op straat.......
Ad Jonkers (15-8-2023 om 17:06)
Zou het ingezette bijstandsteam ook nog bananen hebben gevonden tussen de cocaïne? Geslaagde actie, ga zo verder!
Cookie-instellingen beheren