Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval Kamperland is 82-jarige man

Toegevoegd: 18-08-2023, 17.46 uur
Het slachtoffer is een 82-jarige man uit gemeente Noord-Beveland.
Het slachtoffer is een 82-jarige man uit gemeente Noord-Beveland.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – De bestuurder die om het leven kwam bij een frontale botsing bij Kamperland is een 82-jarige man uit gemeente Noord-Beveland. De vrachtwagenbestuurder (28) raakte niet gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur. De automobilist reed over de Oost-Westweg (N255) in de richting van eiland Walcheren, terwijl de vrachtwagen in de richting van Goes reed. In de buurt van het viaduct met de Nieuweweg ontstond een frontale aanrijding. De bestuurder van de personenauto, een 82-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland overleed ter plaatse. De 28-jarige vrachtwagenbestuurder (woonplaats nog onbekend) raakte niet gewond.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. Het verkeer werd tijdens de hulpverlening en daarna tijdens het sporenonderzoek via de op- en afritten van het viaduct omgeleid. Aan het eind van de middag waren de opruimwerkzaamheden afgerond.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren