Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Laatste kijkmoment inbeslaggenomen fietsen Middelburg

Toegevoegd: 23-08-2023, 10.34 uur
Laatste kijkmoment inbeslaggenomen fietsen Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Handhaving Middelburg houdt woensdag 30 augustus het laatste kijkmoment voor in beslag genomen fietsen. Deze fietsen stonden op een verkeerde plek geparkeerd.


 Handhavers van de gemeente hebben de fietsen verwijderd omdat ze op een verkeerde plaats stonden geparkeerd of vanwege de staat van de fiets. Als er geen eigenaar naar om keek zijn ze ook meegenomen. De fietsen zijn verzameld in de gemeentelijke loods op het siloterrein aan de Kleverskerkseweg. Het kijkmoment is op woensdag 30 augustus van 16.00 uur tot 20.00 uur. De fietsen die dan nog over zijn worden geschonken aan statushouders of Oekraïense ontheemden.

 Voor het ophalen van de fietsen is het belangrijk om een bewijs van eigendom en een legitimatiebewijs mee te nemen. De fiets kost 15 euro gepast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren