Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File door aanrijding op N57 bij Middelburg

Toegevoegd: 23-08-2023, 12.39 uur - Update: 23-08-2023, 14.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een persoon is woensdagmiddag gewond geraakt bij een kettingbotsing op de N57 bij Middelburg. De N57 is tot 15.15 uur afgesloten


Het ongeluk gebeurde rond 12.20 uur hoogte van de Golsteinseweg. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van het rode voertuig tegen een stilstaand voertuig op. Vervolgens reed de witte bestelbus achterop het rode voertuig. De bestuurder van het rode voertuig kwam bekneld te zitten en is door de brandweer bevrijd uit het voertuig. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de gewonde onderzocht en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Een andere betrokkene is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

Volgens Rijkswaterstaat stond er rond 12.35 uur al een file van bijna 3 kilometer. De vertraging bedroeg zeker 10 minuten. De weg zal tot 15.15 uur afgesloten zijn vanwege herstelwerkzaamheden.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren