Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Auto op z’n kop Provinciale Weg Overslag

Toegevoegd: 25-08-2023, 08.01 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Tussen Axel en Overslag is in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto op zijn kop terecht gekomen. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht.


De bestuurder van de Volkswagen Golf reed over de Provinciale Weg toen het kort na 05.00 uur misging. De auto raakte eerst een boom en kwam vervolgens midden op de weg op zijn kop tot stilstand. Politieagenten, ambulancepersoneel en de brandweer schoten te hulp. De automobilist is voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto te takelen. Vanwege de ontstane schade bleek dit nog een flinke klus. Een medewerker van het Waterschap Scheldestromen heeft de overige rommel van de weg gehaald. De weg was vanwege het ongeval nog tot 06.50 uur afgesloten tussen de Koninkjesdijk en de Rode Sluisweg, vlakbij de grens met België.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (27-8-2023 om 10:12)
@Herplanten, dus je zegt, de bomen zijn de schuld. Zielige reactie
Herplanten (26-8-2023 om 11:30)
Iedereen zou gek opkijken als we betonnen pilaren langs de weg zetten waar je jezelf helemaal kapot op rijd als je een keer van de weg raakt, maar we zetten wel bomen neer. Zet die bomen lekker ergens anders
Vlissinger (26-8-2023 om 09:12)
@Piet, of je past gewoon even je rijgedrag aan? Dan kan er ook niets gebeuren. Zulke drempels zijn er juist voor bedoelt om de aso's (die hard willen scheuren en dit natuurlijk afkeuren) te dwingen om zachter te rijden. En dan krijg je reacties zoals die van jou. Dan is het voor de aso's ineens onveilig maar ze zijn te dom om te poepen en te begrijpen dat ze zelf het gevaar op de weg zijn voor zichzelf en anderen.
mm witte (25-8-2023 om 20:15)
na vernieuwen wegdek zijn er drempels aangelegd. erg hoog ook. zelfs 60 is te hard. ik heb me daar ook schuldig gemaakt aan te hard rijden in het verleden. 100km/h was normaal. tegenwoordig doen we het rustiger. 60 is 60
Darco (25-8-2023 om 19:55)
@Piet, niks van de gemeente Terneuzen bij, volgende keer beter je huiswerk doen, merendeel van dit soort 60 wegen zijn van het waterschap :-)
Piet (25-8-2023 om 13:23)
Levensgevaarlijke drempels ,midden in een haakse bocht ,lekker bezig gemeente terneuzen,maak de weg nog gevaarlijker !!!!!!!
Cookie-instellingen beheren