Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Arrestaties en boetes rondom Kapelse dagen

Toegevoegd: 27-08-2023, 14.33 uur
Arrestaties en boetes rondom Kapelse dagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Tijdens de Kapelse dagen in Kapelle heeft de politie meerdere personen moeten aanhouden. Ook werden verschillende bekeuringen uitgedeeld bij controles rondom het evenement.


Tijdens de kermis was het volgens de wijkagenten van Kapelle vooral vrijdag en zaterdag erg druk. Enkele jongeren waren echter 'hinderlijk aanwezig' waardoor het volgens de politie af en toe 'echt nodig' was om op te treden. "Dit resulteerde in enkele aanhoudingen en processen-verbaal voor met name baldadigheid en het niet voldoen aan een gegeven vordering", aldus de politie.

Rondom het evenement werden ook verschillende controles uitgevoerd. Hierbij zijn enkele bekeuringen aangezegd voor onder andere openbare dronkenschap, het niet tonen van een identiteitsbewijs, baldadigheid, het rijden zonder rijbewijs en het in het openbaar gebruiken van drugs.

Ondanks bovenstaande zaken zegt de politie toch terug te kijken op een gezellig evenement waarbij nagenoeg geen incidenten waren en waarbij goed kon worden samengewerkt met de organisatie, de beveiliging en de handhaving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GoverntheMente (27-8-2023 om 21:19)
@Ad Jonkers Men is tevreden omdat, mede dankzij tijdig ingrijpen en actieve aanwezigheid van de politie, het een gezellig evenement was waarbij nagenoeg geen incidenten waren. Lui die vervelend waren zijn hier op aangesproken en de gene die de boodschap niet begreep is weggestuurd of aangehouden en weggevoerd.
Ad Jonkers (27-8-2023 om 15:30)
Dit alles zo lezende was het weer "ouderwets gezellig" door het gedrag van "brave jongeren". Maar...in de laatste zin wordt er aangegeven dat men "zeer tevreden" kan terug kijken!
Cookie-instellingen beheren