Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 30-08-2023, 18.14 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Vincent van Goghlaan in Vlissingen is woensdagmiddag een meisje gewond geraakt. De politie heeft een onderzoek gedaan naar het ongeval.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur. Door nog onbekende oorzaak werd de fietsster aangereden door een personenauto. Hierbij raakte zij gewond. Naast de politie en ambulancedienst werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze is echter niet ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is door de aanwezige medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Ze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren