Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ernstig ongeluk ‘s-Gravenpolder

Toegevoegd: 30-08-2023, 18.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

‘S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig verkeersongeluk in ‘s-Gravenpolder zijn woensdag aan het einde van de middag zeker twee personen gewond geraakt. Drie auto's raakten beschadigd.

Op de Goesestraatweg kwamen rond 16.50 uur drie personenauto’s met elkaar in botsing. De hulpdiensten stuurden al snel niet alleen ambulances en politiewagens naar de ongevalslocatie, ook de brandweer rukte met spoed uit. Verder werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. De inzet hiervan werd overigens al snel weer geannuleerd.

Eén van de betrokken voertuigen vloog over een greppel. Deze auto kwam tot stilstand op een akker. Eén van de inzittenden moest door de brandweer worden bevrijd. Ook bij één van de andere voertuigen moest de brandweer een deur openknippen om een inzittende te bevrijden. Zeker twee personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de ambulances reed met zwaailicht en sirene weg. Eén van de betrokken voertuig kon op eigen gelegenheid weg. De andere twee voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf De Moor.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (31-8-2023 om 16:14)
@Rick Roll...ooooh, oudjes die 30 rijden ? Heb jij zeker nooit achter toeristen gereden die de omgeving graag willen zien en daarbij vergeten dat de weg geen wandelpad is!
Jo de Koeck (31-8-2023 om 14:29)
Ik heb bijna 40 jaar dagelijks met de bestelbus heel Zeeland en Brabant doorkruisd, door goed op te letten en afstand te houden slechts 1 lichte schade gehad door dronken bestuurder die ineens naar links zwalkte. De bijna-ongevallen zijn heel hoog, door jezelf te concentreren op de weg en het verkeer voorkom je veel ellende.
kees (31-8-2023 om 11:55)
Dit soort aanrijdingen ontstaan juist bij grote snelheidsverschillen. Grote snelheidsverschillen zijn technisch onmogelijk wanneer je geen afstand houdt tot je voorganger. Kortom, iemand heeft gewoon niet zitten opletten.
Leny Speelziek (31-8-2023 om 09:20)
Mensen wat oordelen we gauw,je weet de rede niet Loes er kan ook iemand onwel geworden zijn er kan zoveel oorzaken zijn waar een ongeluk van komt.
Edjetee (30-8-2023 om 22:09)
@Rick Roll: jij bent niet beter dan Loes. Je moet nog even een discriminerende opmerking over oudjes maken. Wie weet hoe jij het eraf brengt op een CBR-test.
Koos P. (30-8-2023 om 21:22)
Gelukkig geen fietsers bij betrokken. Die rijden daar ook vlak langs de weg zonder enige bescherming.
Cookie-instellingen beheren