Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2023, 20.48 uur - Update: 01-09-2023, 17.39 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeval met een fietser in Vlissingen is donderdagavond een traumahelikopter ingezet. Het slachtoffer is uiteindelijk ook per helikopter weggebracht naar een ziekenhuis.

Op de Nieuwe Vlissingseweg kwamen rond 19.25 uur twee fietsers met elkaar in aanraking. Er kwamen twee personen ten val. Eén van de twee, een 65-jarige Vlissinger raakte ernstig gewond. De Rotterdamse traumahelikopter arriveerde tegen 20.00 uur bij de incidentlocatie. Na een kleine twintig minuten werd de zwaargewonde fietser per helikopter naar Rotterdam gebracht.

De politie heeft verschillende getuigen gesproken. De weg was enige tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (2-9-2023 om 11:24)
@m, sinds wanneer is een man van 65 jongelui???? Sterkte voor de beste man!
m (1-9-2023 om 14:03)
beste mensen, Het was een groepje jongelui die op de fiets naar Middelburg reden. Hoe het precies gebeurd is weet ik niet, wat ik wel weet dat ze elkaar geraakt hebben en zo doende een valpartij. Het heeft dus niets te maken met elkaar geen ruimte geven of met 3 personen rijden. Ja ze hadden plezier. oke maar of dat de oorzaak is lijkt mij onwaarschijnlijk. Ik wens de jongelui sterkte. Ik hoop dat die persoon die weggebracht is met de trauma weer mag herstellen.
fietsersbond Zeeland (1-9-2023 om 10:50)
Mensen die deze situatie kennen mail ons even. Dit moet echt anders.
rianne (1-9-2023 om 07:58)
Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren weet ik uiteraard niet. Maar wat ik dagelijks mee maak op het fietspad is dat fietsers elkaar weinig ruimte gunnen. Inhalen als het eigenlijk net niet kan. Rakelings langs je rijden. Met 3 of meer naast elkaar blijven fietsen ondanks dat er tegenliggers komen. Ondanks dit wens ik de fietsers sterkte en beterschap.
De slome gewone fietser (1-9-2023 om 07:18)
Zeer veel sterkte maar geen verrassing vele e bikers en fietsers ook k inkijken niet meer uit nemen heel de ruimte in waar ze af zou moeten remmen remmen ze niet af. Het verbaast me niet.
Cookie-instellingen beheren