Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Driewielfietser zwaargewond bij ongeluk Cadzand

Toegevoegd: 04-09-2023, 16.15 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Bij een ongeluk met een driewielfiets in Cadzand is maandagmiddag iemand zwaargewond geraakt. De fietser kwam in botsing met een Duitse personenauto.

De aanrijding vond rond 13.55 uur plaats bij de kruising van de Erasmusweg en de Ringdijk Noord. Ter plekke bevindt zich een oversteekplaats naar het vrijliggende fietspad langs de Ringdijk Noord. Direct was duidelijk dat sprake was van een ernstig ongeluk en zodoende werd naast de ambulancedienst ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Het traumateam was een half uur na de melding ter plaatse. Een kwartier later keerde het traumateam terug naar Rotterdam. Het slachtoffer, een man, is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing. Van de Duitse automobilist is door de politie een verklaring opgenomen. Er zal ook sporenonderzoek plaatsvinden. Om deze reden is de weg ter plekke nog altijd afgesloten.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie Floresse (6-9-2023 om 19:01)
Beste Hans, gecondoleerd met het verlies van u vader, en heel veel sterkte voor de nabestaanden.
fietser (6-9-2023 om 14:59)
Beste Hans en Familie.. Sterkte met het verlies van vader.
hans wartena (6-9-2023 om 01:07)
Jolanda, is lief bericht en dank voor je woorden! Papa is helaas overleden. Zo fijn om door een voor mij onbekende sterkte gewenst te worden! Hans
Jolanda (4-9-2023 om 21:07)
Heel triest, we hebben nog gezellig gepraat met elkaar. Hij was 94 en een echt buitenmens en zo blij met zijn driewieler. Heel veel sterkte.
.m (4-9-2023 om 16:52)
Een driewielfiets wordt makkelijk over het hoofd gezien.
Cookie-instellingen beheren