Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Fietsendief betrapt, agenten stonden om de hoek

Toegevoegd: 09-09-2023, 16.04 uur - Update: 09-09-2023, 16.56 uur
Fietsendief betrapt, agenten stonden om de hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Oplettende politieagenten hebben eerder deze week iemand aangehouden die midden in de nacht probeerde een fiets te stelen, gebruik makend van een slijptol.


Agenten van het politiebasisteam Walcheren schrijven op social media over het voorval. Volgens de agenten stonden zij om 03.00 uur 's nachts een plaats delict in een woning te bewaken toen zij van om de hoek het geluid hoorden van een slijptol.

Toen de agenten om het hoekje keken, zagen ze tot hun verbazing dat iemand druk bezig was om het slot van een fiets door te slijpen. "Het was voor de collega’s direct duidelijk dat dit niet zijn eigen fiets betrof", zo vertelt de politie.

Voordat de verdachte het in de gaten had, zat hij in de boeien waarna hij is overgebracht naar Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (10-9-2023 om 10:30)
Met een slijptol en dan 's nachts terwijl de politie in de buurt was. Ja dan ben je echt dom bezig. Dat voor een fiets!?
Ik (10-9-2023 om 07:53)
Heeft die persoon al meer fietsen bij dit adres gejat,omdat de politie daar al was? Gelukkig is deze dief gepakt stuur hem het leger in dan wordt hij vanzelf wel afgebeuld.
Mijn mening (9-9-2023 om 22:29)
Kijk dan ook even bij dit heerschap thuis, ik denk dat er dan nog meer boven water komt. Er slim is hij iig niet.
Cookie-instellingen beheren