Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Pand Nieuw-Namen op slot vanwege drugsvondst

Toegevoegd: 15-09-2023, 09.31 uur
Pand Nieuw-Namen op slot vanwege drugsvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Vanwege de vondst van drugs gaat een pand in Nieuw-Namen op last van de burgemeester van Hulst voor de duur van drie maanden op slot. De sluiting vindt plaats op basis van het Damoclesbeleid.


In het pand aan de Hulsterloostraat trof de politie volgens de gemeente 9.740 gram hennep, zo’n 490 gram hasjiesj, vijf lege gasflessen met opschrift distikstofmonoxide en één gram MDMA aan. De sluiting op last van burgemeester Ilona Jense-van Haarst is vandaag ingegaan en duurt drie maanden.

Handel en productie van verdovende middelen zijn op grond van het gemeentelijke Damoclesbeleid verboden. Op grond van dit beleid kan de burgemeester panden sluiten waarin drugs worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of daartoe aanwezig zijn. Dit alles met als doel om overlast door de productie of handel in drugs te stoppen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren