Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger (28) zwaargewond na mishandeling Nieuwendijk

Toegevoegd: 15-09-2023, 13.32 uur
Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de zwaargewonde man te helpen.
Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de zwaargewonde man te helpen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN​ - Een 28-jarige man uit Vlissingen is vrijdagnacht gewond geraakt nadat hij op de Nieuwendijk in Vlissingen werd mishandeld. Een 31-jarige man uit Oost-Souburg is aangehouden.


Agenten werden rond 05.10 uur naar de Nieuwendijk gestuurd omdat er een vechtpartij zou zijn. De agenten troffen daar een gewonde man aan. Medische hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, zijn ter plekke gekomen. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Omstanders gaven aan dat het slachtoffer zwaar is mishandeld. De dader was inmiddels vertrokken. In de omgeving hebben agenten de 31-jarige man uit Oost-Souburg gevonden die aan het signalement voldoet. Hij zit vast voor onderzoek naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (16-9-2023 om 09:51)
We gaan uit voor plezier, lol, gezellig bijkletsen, iets drinken maar toch niet om te vechten. Helaas blijkt niet iedereen daar zo over te denken. Opsluiten dat tuig en flink straffen maar dat zal wel een utopie zijn. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren