Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Gaslek ontdekt langs fietspad N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 16-09-2023, 22.32 uur
De brandweer heeft de locatie gemarkeerd voor de Stedin-monteur.
De brandweer heeft de locatie gemarkeerd voor de Stedin-monteur.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Langs de Serooskerkseweg (N57) bij Burgh-Haamstede is zaterdagmiddag een gaslucht geroken. De brandweer rukte uit om metingen te doen.


De gaslucht werd geroken langs het fietspad, tussen de kruisingen met de Serooskerkseweg (N652) en de Luchtenburghseweg. Er werd rond 13.50 uur alarm geslagen, waarna de brandweer van Burgh-Haamstede ter plekke ging. De brandweer nam de gaslucht zelf ook waar en de locatie van de lekkage was snel gelokaliseerd.

Op 2 september werd ook al een gaslucht geroken langs de Serooskerkseweg. Het lek van zaterdag bevond zich op circa 200 meter van de plek waar twee weken geleden het gaslek werd ontdekt. Stedin is ingezet om ook dit lek te verhelpen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren