Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 141 km

Brandweer Arnemuiden blust buitenbrand

Toegevoegd: 19-09-2023, 10.24 uur - Update: 19-09-2023, 17.34 uur
De brandweer heeft de vlammen gedoofd.
De brandweer heeft de vlammen gedoofd.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brandweer is maandagavond uitgerukt nadat in Arnemuiden een buitenbrand was gesticht. Eerder deze maand woedden ook al verschillende brandjes in het dorp.


Het brandje woedde bij de Singel, vlakbij de Pinksterbloemlaan. De brandweerlieden van Arnemuiden zaten al in de auto toen zij de melding binnenkregen. Eerder was de ploeg namelijk uitgerukt naar een melding van wateroverlast in de Middelburgse Meanderlaan.

Op 14 september woedde ook al een brandje bij de Singel. Twee dagen later was het raak op de Westwal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws (20-9-2023 om 06:32)
Waar blijven nu de reacties over verpaupering van de maatschappij door niet-westerse culturen????? Dit zijn natuurlijk gewoon incidentele kwajongensstreken, terwijl dit probleem op Erremue al jaren gaande is;)
Cookie-instellingen beheren