Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser met spoed naar ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 21-09-2023, 17.12 uur
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een fietser is donderdagmiddag met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht nadat hij/zij was aangereden op een kruising in Middelburg.


​Het slachtoffer werd rond 15.55 uur door een automobilist aangereden. Dat gebeurde op de kruising van de Torenweg met de Schroeweg. Politieagenten en ambulancemedewerkers schoten te hulp. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

Vanwege de aanrijding werd een deel van de Schroeweg tijdelijk afgesloten. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto getakeld, de fiets is in de omgeving gestald. Waardoor het ongeluk precies gebeurde, is niet bekend. Bij de kruising staan verkeerslichten.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep (21-9-2023 om 20:03)
Hoop dat je deze verklaring ook bij de politie verteld (hebt)@Emileke. Hopelijk knapt het slachtoffer snel op!!
Hans (21-9-2023 om 19:27)
Steek zelf dagelijks de Schroeweg over. Oorzaak? Keihard door rood knallen.
Emileke (21-9-2023 om 18:50)
**Getuige** Ik stond achter de grijze Volkswagen Touran voor t rode stoplicht, stonde beide netjes te wachten. Het stoplicht linksaf ging op groen waarop de bestuurder in de Touran vol gas op trok(stoplicht van ons was nog rood!), tegelijkertijd steken er fietsers over(de man, een vrouw en een kind. De auto probeerde uit te wijken maar raakte hierbij vol de man. (Hij trok hard op en dus door rood). De richting waarin wij stonden: vanaf grote rotonde richting centrum. Ik ga er vanuit dat er genoeg getuigen zijn aangezien er meerdere mensen gingen helpen.
Cookie-instellingen beheren