Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet na incident Vlissingen

Toegevoegd: 23-09-2023, 13.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is zaterdag aan het begin van de middag in Middelburg geland naar aanleiding van een medisch incident in Vlissingen.

Het Rotterdamse traumateam werd rond 12.25 uur naar het Nollepad in Vlissingen gestuurd. Eerder werden al een politie-eenheid en een ambulanceteam opgeroepen. De helikopter kwam niet ter plaatse in Vlissingen maar vloog door naar Middelburg om daar een rendez-vous te laten plaatsvinden.

Kort voor 13.00 uur landde het traumateam bij de kruising van de Bachweg en de Mozartweg in de wijk Mortiere. De veelgebruikte landingslocatie aan de nabij gelegen Schietbaan bleek niet beschikbaar vanwege wegwerkzaamheden. Nadat de arts van het traumateam was ingestapt in de ambulance, vertrok deze richting het ziekenhuis in Goes. Later vloog ook de helikopter naar het Adrz (foto's 13 t/m 15).

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren