Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 141 km

Brommobiel beschadigd bij ongeval Loodholseweg Aagtekerke

Toegevoegd: 29-09-2023, 10.59 uur
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – Een microcar is vrijdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Loodholseweg bij Aagtekerke. Een vrouw raakte lichtgewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur ter hoogte van de kruising met de Kelderweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de brommobiel met een personenauto in botsing. De microcar raakte fors beschadigd bij het ongeval.

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben een oudere vrouw onderzocht. Zij is vervolgens op eigen gelegenheid naar huis gegaan. De politie heeft het passerend verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het brommobiel afgesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. D. (30-9-2023 om 02:33)
@de heer Provoost, Niet te kleinzerig hoor, een beetje aangezichtspijn is helemaal niet zo erg. Het is immers geen moord, brand of een grillplate bij het K.
Kees Kogel (29-9-2023 om 22:00)
Hoop ik niet nee. Voordat je weet schrijven ze op de NOS iets over hem omdat hij een dipje heeft
Tobias Overdulve (29-9-2023 om 21:47)
Schijnbaar lag er in de kofferbak nog een eerste druk van "Loonwerkers & playmobil" uit 1966. Wat zou daar mee gebeurd zijn ?
P. Provoost (29-9-2023 om 19:09)
Die zal wel pijn aan z'n aangezicht hebben. Zonde voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren