Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto in sloot Joanna Mariapolder (N658) Sint-Annaland

Toegevoegd: 30-09-2023, 00.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT ANNALAND – Een persoon is vrijdagavond gewond geraakt bij eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 21.30 uur opgeroepen voor het ongeval aan de Joanna Mariapolder. Door nog onbekende oorzaak was een bestuurder van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen. Naast deze hulpverleners werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd.

De brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. Inzet van het Mobiel Medisch Team was niet noodzakelijk.  Tijdens de afhandeling van het ongeval was de weg afgezet door de politie.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren