Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Motorrijder ernstig gewond na ongeval A58 Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2023, 21.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij de oprit van de A58 in Vlissingen is zondag aan het begin van de avond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een motorrijder is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 18.25 uur vond bij de kruising met de Bermweg, de Havendorpweg en de Sloeweg een eenzijdig ongeval plaats met een motor. Na de melding werden meerdere politie-eenheden, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over het slachtoffer. Vervolgens zijn de twee ambulances met spoed richting Heinkenszand gereden. Daar werden de hulpdiensten opgewacht door het trauma-team. Daar zijn vervolgens de arts en een verpleegkundige van het team per ambulance naar Rotterdam gegaan met het slachtoffer naar Rotterdam gegaan.

De politie heeft in samenwerking met de Verkeersongevallen Analyse een onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Ten tijde van dit onderzoek was de A58 afgesloten in beide richtingen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-10-2023 om 15:49)
Overlast van motorrijders vind ik wel meevallen, campers daarintegen rijden overal in de weg en door de zeer langzame snelheden lokken ze (illigale) inhaalacties uit. Deze groep wordt echter bijna nooit genoemnd maar wat een overlast bezorgen deze de zeeuwse wegen....
p (2-10-2023 om 21:13)
En wat zijn die conclusies dan ?? Joris!!
Richard (2-10-2023 om 20:29)
De overlast door motorrijders in Vlissingen loopt de spuigaten uit. Ga eens posten op de burgemeester van Woelderenlaan bij mooi weer. En ja, daar is al iemand doodgereden.
Anoniem (2-10-2023 om 12:59)
@joris En wat is volgens jouw de conclusie? Dit is weer zo'n lekkere niet onderbouwde reactie. Ga er vanuit dat je tegen dit soort weggebruikers bent.
mo rijder (2-10-2023 om 12:26)
En welke conclusies trekt Joris hier uit?
Joris (2-10-2023 om 10:48)
Vijf gewonde motorrijders in een weekend in Zeeland waar geen andere voertuigen bij betrokken waren. Daar kan je conclusies uit trekken.
Cookie-instellingen beheren