Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Hulst

Toegevoegd: 02-10-2023, 08.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De Rotterdamse traumahelikopter is maandagmorgen ingezet bij een medische noodsituatie aan de Janseniuslaan in Hulst. De patiënt is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.


De politie en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 07.10 uur met spoed naar de locatie van het noodgeval gestuurd. Binnen tien minuten werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde omstreeks 07.50 uur op een weiland aan de Zandstraat.

Het slachtoffer is door het medisch personeel onderzocht en gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar de traumahelikopter gebracht. Vervolgens is de patiënt per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Tijdens de hulpverlening is de Zandstraat voor enkele minuten afgesloten geweest.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (2-10-2023 om 11:43)
Waarom wordt een patient uit Hulst naar Rotterdam gebracht en niet naar Zorgsaam Antwerpen of Gent? Mag ik denken dat het ziekenfonds door zulke beslissingen(met de inzet van de lifeliner uit Rotterdam). Soms gaat die voor niets de lucht in of zorgt de vliegende arts voor medische beslissingen waar er genoeg specialisten zijn dichterbij en ook Antwerpen Gent en Brugge hebben een Mug team. Enfin ik ben weer eens aan het Muggenziften omdat ik meebetaal dus dan mag het toch? Beterschap aan de patient.
Cookie-instellingen beheren