Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 356 km

Bestelbus rijdt vrouw met rollator aan in Zierikzee

Toegevoegd: 05-10-2023, 14.01 uur
Bestelbus rijdt vrouw met rollator aan in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – Een vrouw is donderdagmorgen onderzocht door een medewerker van de ambulancedienst nadat zij in het centrum van Zierikzee omver was gereden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.25 uur op de Dam in Zierikzee. Volgens de politie reed een bestuurder van een bestelbus langzaam achteruit en zag hierbij een vrouw met een rollator over het hoofd De vrouw kwam ten val.

Een medewerker van de opgeroepen ambulancedienst heeft de vrouw onderzocht. Voor zover bekend was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (7-10-2023 om 09:43)
ik pleit voor zelf opletten in het verkeer, of je nu naast een vrachtwagen gaat staan of pal achter een bus loopt of gewoon doorrijdt op een voorrangsweg met onoverzichtelijke zijwegen, gewoon je verstand gebruiken. Dit zeg ik als wandelaar, fietser, motorrijder en auto bestuurder en als vrachtwagenchauffeur.
Auto (5-10-2023 om 20:04)
Vaak genoeg meegemaakt, mensen met rollator mogen ook doorlopen.
Jo de Koeck (5-10-2023 om 17:49)
Ik reed 40 jaar met een geblindeerde bestelbus, nooit een ongeval gehad, maar als er plots iemand achter staat kun je nog zo goed in je spiegels kijken maar je ziet ze niet, is gewoon onmogelijk als je net weg wil rijden. Sterkte voor deze mevrouw.
Ad Jonkers (5-10-2023 om 17:03)
@mar Vreemde gedachtengang houdt u er op na. Bovendien dat piepend geluid is bijna alleen bij vrachtwagens en niet bij bestelbussen. Volgens mij dient een bestuurder na te gaan of er voetgangers aankomen en niet andersom en de schuld bij de vrouw met rollator leggen. Met u eens dat het nu goed afgelopen is!
mar (5-10-2023 om 15:26)
Een Bestelauto maakt meestal een piepend geluid als die achteruit rijd. Beterschap voor de dame, voorzichtiger zijn met oversteken achter achteruitrijdende auto's. Je hoopt altijd dat ze je zien, maar dit is nog niet altijd het geval. Sterkte voor beiden.
Cookie-instellingen beheren