Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 118 km

Brandweer haalt gewonde van zeilboot Scharendijke

Toegevoegd: 08-10-2023, 14.21 uur
Brandweer haalt gewonde van zeilboot Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De brandweer van Scharendijke is vanochtend vroeg in actie gekomen nadat in die plaats iemand ongelukkig ten val was gekomen op een zeilboot.


Een ambulanceteam werd even na 05.00 uur naar jachthaven Scharendijke aan de Haven Kloosternol gestuurd nadat melding was gemaakt van iemand die aan boord van een zeilboot ten val was gekomen. Rond 05.50 uur werd de hulp van de brandweer gevraagd om de persoon naar de wal te brengen.

De brandweerlieden hebben het slachtoffer samen met de ambulancemedewerkers van boord gehaald. Vervolgens is de gewonde per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, zo laat de brandweer weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren